Novo Showbizz

Ušli su u Breninu kuću: Znali su da je bogata, ali na ovo NIKO NIJE BIO SPREMAN: U jedan detalj svi gledaju!

U doba Jugoslavije Lepa Brena je bila najtraženija pjevačica ikada.

Mnogi su mišljenja da je svoju slavu dobila na osnovu svojih dugih nogu, ali i zbog glasovnih sposobnosti. Tada je imala svoj bend koji se zvao “slatki greh”. Doslovno su osvajali cijelu Jugoslaviju, a Brena je bila sve poznatija. Nakon nekog vremena bend se raspada a tada Brena kreće sa svojom samostalnom karijerom. Ona je i danas jedna od najuspješnijih pjevačica ikada.

Svima je dobro poznato da Lepa Brena i njen supug Boba Živojinović posjeduju veleljepnu i veliku vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, čija je unutrašnjost zaista kao iz najljepšeg sna.

Pjevačica je povodom toga, prošle godine, za potrebe snimanja emisije otvorila vrata svog veleljepnog doma i tom prilikom javnosti pokazala svoje veliko dvorište ispred kuće gdje se nalazi i bazen, okružen zelenilom, te je ovo Brenina, kako kaže, prava oaza mira, i gdje bježi da se odmori od svih svojih poslovnih obaveza, kao i da uživa zajedno sa prijateljima i porodicom.

Vila je u unutrašnjosti prepuna detalja koji su u nijansama bež i zlatne boje na kojima se može primijetiti i pozlata.

Dom ove poznate folk pjevačice je veoma prostran, te fanovi oduševljeni prizorom komentarišu da izgleda kao vile u kojima žive velike holivudske zvijezde.

Lepa Brena se ni jednog trenutka nije opirala te je vrata svog doma širom otvorila za medije. Kako i sama kaže, u tu vilu je uloženo mnogo truda i rada koji se na kraju itekako isplatio.

Oglasi – Advertisement