Showbizz

Upravo objavljeno: Darko Lazić mora na još jednu operaciju: Ljekari strahuju, evo šta mu se događa!

U zadnjih godinu i po dana ojevač Darko Lazić je proživio pravi pakao nakon saobraćajne nesreće koju je doživio kada se iz Šapca vraćao za grad u kojem je rođen, Brestač.

Upravo zbog ove nesreće, pjevač je imao bezbroj operacija, kako na nozi tako i na brojnim unutrašnjim organima. Ali, izgleda da mukama još nije kraj. Ovaj popularni folker je smanjio želudac, a slijedeći zahvat je operacija ruke, navodno. Ali, zbog velikog broja hiruških operacija, doktori brinu o njegovom zdravstvenom stanju te su zbog toga odlučili da ga operišu tek slijedeće godine.

Prema saznanjima od bliskog izvora, Darko se jako dobro osjeća, međutim, uprkos tome njegov organizam nije u stanju da u narednih dvanaest mjeseci izdrži totalnu anesteziju.

Supruga Marina, njegova porodica, kao i sami doktori suga posavjetovali da sačeka i on je na to rado pristao. On je sada maksimalno posvećen karijeri i porodici, ali i pored toga on ne želi da zapostavi svoje zdravlje. Njegova najveća želja je da hoda kao nekada bez ikakvih pomagala i zbog toga uporno trenira, pliva a i ponovo vozi automobil.

Maksimalno je pokretan i aktivan, a napokon je uspio da ostavi sve poroke.

– To je najružnija strana moje prošlosti. Nisam neko ko se folira i pred svima sam priznao šta sam sve radio. Ne znam ko se sa estrade ne drogira, realno. Vi mi recite samo jedno ime. Svi to koriste, a na kraju samo Lazić narkoman. Uspio sam da se riješim toga i sada živim skroz drugačijim načinom života. Porodica, mali krug prijatelja i karijera su mi sada na prvom mjestu. Nakon nesreće sam vidio ko je uz mene i ko su mi ustvari pravi prijatelji. Sve sam promijenio i sada je došlo vrijeme da se živim život punim plućima, – kazao je Lazić.

Oglasi – Advertisement