Umrla je, svi u suzama: Oglasio se i Džej: Potvrdio bolne vijesti, skrhan sam od bola!

0
771

Svi su upoznati sa hit pjesmom Džeja Ramandanovskog gdje ću sad, moja ruža, koji je godinama bio zaljubljen u glumicu iz video spota.

Ona je preminula prije pet godina u dobi od 44 godine.

Popularni pjevač je danima bio u šoku kada je čuo da je njegova Dubravka preminula.

Na prije nekoliko dana, on je sa prijateljicom razgavoarao o njoj, rekao joj je da bi je volio vidjeti, bio je uvjeren da je i ona ostala zaljubljena u njega.

Kada je čuo za ovu vijest, Džej je danima uzimao lijekove za smirenje, jako mu je bilo teško.
Dubravka je bila jedna od najljepših djevojaka u gradu, imala je posebno mjestu u Džejovom srcu, rekao je izvor koji dobro poznaje oboje.

Džej Ramadanovski rođen je u Beogradu 29. maja 1965. godine. Srpski je pjevač romske nacionalnosti iz Makedonije.

Rođen je u višečlanoj porodici obućara Mazlama i radnice Gradskog Zelenila Barije Ramadanovski kao jedino muško dijete. Porodica Ramadanovski vodi porijeklo iz opštine Resan u Makedoniji. Rane godine života provodi u Skenderbegovoj ulici na Dorćolu. Nakon razvoda roditelja izvjesno vrijeme provodi živjeći sa bakom po majci, da bi posijle zbog sklonosti ka maloljetničkoj delinkvenciji vrijeme do punoljetstva proveo po domovima za vaspitanje dijece i omladine. U toku boravka u domu izučava autolakirerski zanat i nakon odsluženja vojnog roka posao dobija u Industriji poljoprivrednih mašina “Zmaj” gdje se međutim ne zadržava dugo, i vraća se životu na ulici i sitnom kriminalitetu. U to doba muzikom se bavio amaterski.

Upoznavši se sa Marinom Tucaković, odlučuje se na prvi ozbiljniji korak u bavljenju muzikom. Sa pjesmom “Zar ja da ti brišem suze” učestvuje na festivalu MESAM 1987. godine i osvaja drugo mjesto. Tokom 1990tih bio je popularan u cijeloj nekadašnjoj Jugoslaviji a naročito u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Loading..