Novo Showbizz

“Umrijeću od tuge”: Nada Topčagić van sebe za 1. maj: Prvi put poslije 10 godina uslijedila patnja umjesto slavlja!

Pjevačica Nada Topčagić je po prvi put nakon deset godina, praznik rada proslavila daleko od svojih najbližih.

Ona je trenutno smještena u Tari gdje se sklonila od situacije koja je spopala skoro cijeli svijet. Rekla je kako provodi praznik rada i da je žalosna što nije u blizini svojih unuka koje nije vidjela duže vrijeme.

-Po prvi put 1. maj proslavljamo ovako mirno. Nema haosa niti buke. Mnogo mi fale moji unučići. Fale mi mnogo, također mi fali i sin i snaha. Jako sam tužna kada pomislim na njih i na to da nas je ova situacija spriječila da budemo zajedno. Onda se trgnem i kažem: “Biće sve u redu, sve će proći”. Supug i ja spremamo onoliko koliko nam je potrebno. Malo dobrog crnog vina, roštilja, sokova, kolača. Nema potrebe za rasipanjem, to je bespotrebno. Sa unučićima ćemo biti preko video-poziva. Njima je čudno što baka i deka nisu sa njima i oni stalno pitaju za nas. To je jedina najveća tuga za nas. Inače ovdje nam ne fali ništa.

Ona se prisjetila i dana kada je slavila prvi maj, kada je bila veoma mlada i kada je došla u Beograd kako bi počela sa svojom muzičkom karijerom.

“Tada za mene nisu postojali praznici, o njima nisam ni razmišljala. Glavni cilj mi je bio da opstanem i ostanem u Beogradu. Kada sa mstala na svoje noge sam počela da živim i da slavim. Kada sam počela sa nastupanjem i sa pjevanjem, počela sam da slavim sve praznike. Pjevala sam i uz to sam zaraživala novac i slavila sam sa nepoznatim ljudima. Prvi maj slavim sa ljudima koje ne znam ali na kraju postanemo srodni- prisjetila se ona.

Oglasi – Advertisement