Novo Vijesti

UDARNA VEST, BALKAN NA NOGAMA: Ubijena na BRUTALAN način, na kraju zapaljena: Otkriveni svi detalji, EVO KO JE UHAPŠEN, jezivo (FOTO)

Ne može da prođe niti jedan dan a da nemamo neku vijest koja je vezana uz našu regiju i koja spada u rubriku crne hronike, i na žalost sve češće su to vijesti o nekim veoma teškim i jezivim zločinima, kao što je ovaj slučaj o kojem pišemo. Svakim danom je na žalost sve više smrtnih slučajeva, ali ovakve stvari zaista lede krv u žilama, i često nam nije jasno kako ovako nešto može ljudsko biće da uradi drugom ljudskom biću, kao što je da zadavi, ubije osobu, a zatim je još i zapali, i to svjesno i sa planom

Naime,54-godišnja Ljiljana Simić nestala je 06.09.2020 godine, a njen nestanak je prijavljen kada je porodica uvidjela da se ona nije ukrcala na avion sa kojim je trebala da putuje. Ljiljana je inače bila državljanin Kanade, a bila je u Kotoru poslovno, kako je rekao njen muž, da bi prodala stan. Agenti za nekretnine su joj uspjeli naći manji stan za 100 hiljada eura, pa je ona prodala svoj veći stan za 210 hiljada eura, jer je željela da ima nešto svoje jer je često u Crnoh Gori, a nije joj trebao tako veliki stan., a njen muž je izjavio i ovo:. “Javila se da dolazi, ali ovamo nije došla. Komšije su nam rekle da su je vidjeli kako je 05.09.2020. izašla iz stana sa koferima, zbog čega sam odmah zvao RCMP (Kraljevsku kanadsku konjičku policiju) i kanadsku Ambasadu u Beogradu. Komšinica je pozvala policiju u Kotoru i spojila nas.”

Policija je odmah uzela izjavu od Ljiljaninog bivšeg muža, koji je rekao kako je bivšoj nabavio SIM karticu kada je stigla u Crnu Goru i na taj način se pojavilo ime Zorana Marića, te je otkriveno po snimcima da je on tri dana bio kod Ljiljane u stanu, te da ju je često i zvao, i na kraju je i uhapšen zajedno sa saučesnikom za svirepo ubistvo.