Magazin Novo Savjeti

Ubacite kašiku ove smjese u WC šolju i kupatilo će mirisati 7 dana: U ovaj recept se sve žene kunu!

Vaše kupatilo će mirisati nevjerovatnih sedam dana samo ako budete pratili ovaj jednostavni savjet koji morate isprobati!

U ovom članku smo za vas pripremili jednu jako korisnu temu koja će vam pomoći da vaše kupatilo održite čistim i mirišljavim čak punih sedam dana, a sve što trebate da uradite je da koristite nekoliko jednostavnih sastojaka koje, vjerujemo, već imate u svojoj kući.

Morate se složiti s nama da čišćenje kupatila nije ni malo lak i prijatan zadatak, i veliki broj ljudi ne želi da to radi, pa ćak i kad moraju to raditi preziru samu pomisao na to.

Za ovaj recept vam je potrebno:

– 160 grama sode bikarbona

– petnaest kapi eteričnog ulja od lavande

– pola kašike sirćeta

– kašika tri postotnog hidrogena i

– 60 ml soka od limuna

Priprema je slijedeća:

Sve sastojke je potrebno pomiješati i ostaviti da se suši četiri sata, a onda ih prebacite u jedan čisti galon. Kad osjetite da vam kupatilo ne miriše, samo ubacite jednu kuglu u WC šolju, a da bi dobili maksimalne rezultate možete ovo raditi dva puta u sedmici.

Nakon ovoga ćete uvijek praviti ovaj recept, jer će vaše kupatilo konstantno da miriše svježine, a WC šolja će biti isto tako čista i mirisna.

Osim toga, ovo će vam olakšati posao u kupatilo, tako da ćete sa puno većom voljom i željom prihvatati činjenicu da morate očistiti kupatilo. Čistoća je ipak pola zdravlja, to neka vam prvo bude na umu, nemojte da vam bude mrsko probati ovako jednostavan trik.

Oglasi – Advertisement