Novo Savjeti

U WC šolju je ubacila KAŠIKU OVE SMESE, njeno kupatilo mirisalo CELIH 7 dana: OVO će vam olakšati život, ODMAH ZAPIŠITE!

Danas jedna jako korisna i zanimljiva priča za sve domaćice, ali i muškarce koji žive sami. Vjerujemo da svi imate probleme sa nekim neprijatnim mirisima u svojoj kući. Tu prije svega mislimo na kuhinju i sam wc koji nekada zna stvarno gadno da zaudara. Koliko god ga držali čistim, uvijek se osjeti neugodan miris.Baš iz tog razloga domaćice posežu za mnogim hemijskim sastojcima, koje masno plaćaju ali one sve imaju rok trajanja po samo par sati i to je to. Međutim, još niko nije izmislio neko osvježavajuće sredstvo koje bi moglo da potraje par dana. Pa, da li ste ikada razmišljali o opciji da sami napravite nešto takvo? 

Sve što vam treba jeste 150 grama sode bikarbone, 15 kapi nekog omiljenog eteričnog ulja na koje želite da vam miriše toalet, pola kašikice jabukovog sirćeta, 3 kašikice vodikovog peroksida, i 3 kašikice čistog soka od limuna. Kada ste pomješali sve ove sastojke, jednostavno ih ostavite u teglu.Kada osjetite neugodan miris koji se širi vašim toaletom, onda jednostavno uzmite i napravite jednu kuglu od ove smjese i jednostavno je spustite u wc šolju i ostavite je preko noći. Ujutro će vam wc mirisati kao iz bajke, a što je najbolje wc šolja će vam biti dezinfikovan. Miris u wc-u će vam biti kvalitetan i postojan idućih 5 do 7 dana.

Oglasi – Advertisement