Novo

U srpskom selu se rodila beba fenomen: Kažu da je pop pobjegao kada je vidio šta beba ima u ustima: NEvjerovatno čudo! (Foto)

Ovaj članak je vezan za jedno novorođeno dijete koje je bilo sasvim drugačije od ostale djece.

Najljepša stvar koja može eda bude jeste rođenje novorođenčeta, i zbog toga svi vole bebe i svima su zanimljive, i iz tog razloga na društvenim mrežama možemo naći beskonačan broj slika roditelja sa njihovom djecom. Bebe se inače rašaju bez zuba što je normalno, ali postoje šanse da se djeca rode sa zubima, ali su one vrlo male, čak su prema riječima stručnjaka šanse jedan prema deset miliona.

Jedan zaista zanimljiva stvar se desila u selu Krasnići koje se nalazi pored Prizrena, gdje se rodial beba koja je bila drugačija od svih koje su se tu rodile. Ona se rodila sa zubima u donjoj vilici, kada su to ugledali svi su ostali u nevjerici a posebno doktori. Beba je nazvana Amelia, i nakon svih pregleda ona je bila potpuno zdrava, rijedak je slučaj da bebe odmah nakon poroda idu stomatolog ali se to desilo sa ovom, doktori su priznali da su ostali zatečeni i da ovakvi primjera ima samo nekoliko u svijetu, i da se ne viđa često beba koja se rodila sa zubima.

Doktori su roditeljima predložili da bebi uklone zube kako se ne bi povrijedila na šta su oni prisatli, ali priej svega su uslikali svoju bebu kako bi se sjećali svega. Jedan ovakav primjer se desio u Indiji, gdje je beba sa imenom Prayan Sharma rođena sa sedam zuba, ali se ispostavilo da je to bila posljedica jedne teške bolesti koja je na kraju odnjela život te male bebe.

Oglasi – Advertisement