U kovertama koje su dobili Ražnatovići šestocifreni iznos, zamantat će vam se kad čujete: Cijeli Balkan u nevjerici, ovo se još nikad nije desilo

0
23

Oko pet stotina zvanica je prisustvovalo svadbi, a mahom su svi donosili bijele koverte.

Svadba koja je obilježila protekle dane, a može se slobodno reći mjesec i godinu, jeste svadba sina folk dive Cece Ražnatović i njegove izabranice Bogdane Rodić. Mnogi su nazvali ovu svadbu – svadbom decenije, a mladenci su gotovo sve svadbene običaje ispoštovali, kao i dodali neke sa Kipra, pošto je kum Grk vjenčao Bogdanu i Veljka, koji je obavio kompletno spremanje mladoženje u njenom porodičnom domu pred polazak po mladu, kako običaji nalažu.

Veljka su tako brijali pred vjenčanje, oblačili, parfemisali, obuvali.. Gosti su i ispoštovali dress code prema kojem dame nisu smjele da budu u kratkim suknjama, a mahom su svi došli na zabavu sa poklonima u bijelim kovertama. Izvor blizak novopečenim supružnicima kaže da su oni nakon svadbe brojali preko 100 hiljada eura.

-Nisu bili neki pokloni. Većinom su dobili pokoju flašu žestice, mlada je dobijala cvijeće, ali više je bilo u kovertama. Čuo sam da su dobili preko 100 hiljada eura i gotovo svi gosti su se ipak odlučili za novac – navodi izvor.

Priču su potvrdile i same zvanice, koje su samo jednom rječju odgovarale na pitanje o poklonu – koverta.

-Otkako su stari Feničani izmislili novac, nisu potrebni pokloni – rekao je pjevač Aco Pejović, a voditeljica Dušica Jakovljević imala je zanimljiviji odgovor zašto koverta – Ne mogu doći s peglom, em je nezgrapno za nositi, a još teže frižider. Sigurno im ne treba televizor, uvijek najbolje s parama znamo šta ćemo.

Loading..