“U dojci joj se pomjerio implant, vilica razvaljena, sva krvava i modra”: Luna vrisnula nakon velikog priznanja: “Ja ovo ne mogu da slušam” (Video)

0

Mirko Gavrić je sinoć u emisiji “Pretres” rekao neke jezive detalje Anabelinog i Gagijevog braka.

Ovo priznanje pred mnogima je jako pogodilo njihovu kćerku Lunu Đogani, koja se nije mogla suzdržati od suza.

– Prije nego što krenem da govorim, moram da kažem da sam sjedio sa Lunom i Anabelom i rekao sam im da ne mogu da imam drugačiji odnos sa Gagijem. Ukoliko kažem nešto ružno za Gagija dobiću plus kod Anabele a minus kod Lune ili obrnuto. Nalazio sam se, provodio vrijeme sa njim i davao sam mu savjete. Nikada ne bih pričao o detaljima iz života mojih prijatelja, Anabeli  je bilo krivo što sam mnoge stvari prešutio ali sam joj sa tim dokazao da sam lojalan prijatelj. Kad mi se nešto ili neko povjeri nikada o tome ne bih pričao. Oni su sami o tome razgovarali a mene su stavljali kao svjedoka. Svako od nas je djete koje treba da zaštiti svoje roditelje, meni je zasmetalo što je Luna rekla nekoliko ružnih riječi svojim roditeljima.

Ja sam dokaz čovjeka koji okrene leđa svima zbog pogrešnog izbora. Rekao sam  Luni da ona i Marko nikada ne treba da ulaze u vrijeđanje roditelja, to napolju izgleda loše.  A i sam Gagi nikad nije pokazao zaštitu Anabele, koja je majka njegove dece. Za određene stvari sam bio svjedok. Gagi je rekao da je Anabela  prva iznjela stvari iz njihovog braka. Ja ću da ga podsjetiti da je on prvi na Farmi pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo