Tuga! Smrtni slučaj u porodici Viki Miljković: Oglasila se potresnom porukom: Bol je neizdrživ!

0

Poznatoj folk pjevačici Viki Miljković preminula je majka Zorka, a ovu tužnu vijest je podijelila na društvenoj mreži Instagram te je otkrila koliko jaka bol koju trenutno ona osjeća.

Popularna pjevačica i dugogodišnja članica žirija “Zvezda Granda Viki Miljković rođena je u Nišu, gdje je i odrasla, a tamo je živjela njena mama Zorka za koju je bila jako vezana, a danas je ona objavila da joj je majka preminula.

– Ova bol se riječima ne može opisati. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela je za srce. Pa steže i nikako ne pušta. I toliko suza. I toliko slika iz prošlosti u istom momentu. MAJKA JEDNA JEDINA – napisla je Viki.

Violeta Viki Miljković je srpska pop i turbo folk pjevačica, a rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu.

1992. godine je snimila debitantski album „Loša sreća“ koji nije baš naišao na dobar prijem publike. 1994. godine je objavila album „Hajde vodi me odavde“, koji joj je donio veliku popularnost, a osim naslovne numere, hit je postala i pjesma „Nikom nije lepše nego nama“ („Koka-kola, Marlboro, Suzuki“). U slijedeće četiri godine je snimila četiri albuma čiji su nazivi: „Svadbe neće biti“, „Tunel“, „Kud puklo da puklo“ i „Okrećem ti leđa, tugo“.

Njeni roditelji su majka Zorka i otac Svetomir, a ima i mlađeg brata Vladicu. U rodnom gradu, u Nišu, je pohađala osnovnu školu „Maršal Tito“ i srednju muzičku školu „Dr Vojislav Vučković“. Poslije muzičke škole upisala je muzičku akademiju koju je završila u Prištini i, uprkos protivljenju roditelja, započela je svoju pjevačku karijeru.

Preporučujemo