Trudna takmičarka izašla na scenu Zvezda Granda: Svi u ŠOKU: Karleuša zanijemila kad je ugledala! RAZVALILA!

0

Niko nije mogao da vjeruje da je takmičarka u osmom mjesecu trudnoće.

Pored toga što se tokom njenog prethodnog nastupa u muzičkom takmičenju njenstomak blago prikazivao, ona je uspjela vješto da ga sakrije. Ali, Dušica Tričković Ilić je nedavno odlučila da podijeli jednu jako lijepu vijest sa svim svojim fanovima i prijateljima.

Dušica Tričković jedna je od učesnica koja se nalazi na muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Suprug Nikola ilić  je redovno prati, a prije samo par godina on se slikao potpuno nag sa Stanijom Dobrojević.

Njih dvoje su se vjenčali u toku prošle godine, poslije emotivne veze koja je trajala dugo. Nikola svoju zgodnu ženu podržava u svemu i bio joj je pratnja tokom ZG, u dosadašnjim takmičenjima, i isto tako kao i u ovogodišnjem, budući da se, kao i većina učesnika,  prijavljivala više puta.

Naime, Dejan Milićević je radio spot poznatoj učesnici rijalitija i starleti Staniji, i za takve potrebe, u ulozi manekena se našao on. On nije imao nikakvih poteškoća sa tim da svoje tijelo pokaže u prirodnom izdanju, bez odjeće i u svom punom sjaju.

Obnažena Stanija i go momak koji se nalazio pored nje, pozirali su u jako provokativnom izdanju. Ostalo je pitanje da li zbog toplote i sunca, ili nečega drugog, Stanija nije skidala osmijeh sa svog lica.

Međutim potrebno je reći da je Dušica jedna jako motivisana žena koja se usudila da na takmičenje ovakvih razmjera dođe trudna, i da nastupi pred tolikim auditorijumom.

Preporučujemo