Trudna Seka Aleksić boluje od teške bolesti, fanovi u nevjerici, ne mogu sebi doći: Objavila poruku na Instagram, digli se na noge kad su vidjeli – Balkan Life Today

Trudna Seka Aleksić boluje od teške bolesti, fanovi u nevjerici, ne mogu sebi doći: Objavila poruku na Instagram, digli se na noge kad su vidjeli

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Trudna Seka Aleksić boluje od teške bolesti, fanovi u nevjerici, ne mogu sebi doći: Objavila poruku na Instagram, digli se na noge kad su vidjeli

Pjevačica Seka Aleksić, koja je nedavno objavila da je u blagoslovenom stanju, na društvenoj mreži ovih je dana napravila opštu pometnju!

Naime, Seka Aleksić objavila je putem Instagram storija da oboljelima od dijabetesa nudi stručnu pomoć. Iz tog razloga su se njeni fanovi zapitali da li se ona samo priključila pomoći oboljelima ili i ona vodi bitku sa dijabetesom.

-Ako poznajete nekog ko je obolio od dijabetesa ili se sami sa istim borite, sve nedoumice i pitanja, ali i stručnu pomoć možete pronaći kod najboljih – napisala je Aleksićeva, a mnoge je to navelo da se zbog ove bolesti i sama podvrgla medicinskoj pomoći.

Podsjećanja radi, Seka Aleksić vodila je bitku sa plodnošću i upravo iz razloga što joj je bilo teško da ostane u drugom stanju, njena sreća kada je saznala da je konačno trudna, bila je neopisiva.

Ona već ima jednog sina Jakova sa svojim suprugom Veljkom, a sada čekaju na još jedno dijete koje su isto tako dobili zahvaljujući vještačkoj oplodnji. Pjevačica je već u poodmakloj trudnoći, ali je fanovima obećala da će nastaviti s nastupima i da će ostati posvećena publici dok bude bila sposobna za to.

U međuvremenu blista kao trudnica i očigledno je da je ona i te kako sretna i zadovoljna.

Loading..