Tragedija u Zadruzi: Bila mi je kao majka! Svi u nevjerici, ne mogu da dođu sebi – Balkan Life Today

Tragedija u Zadruzi: Bila mi je kao majka! Svi u nevjerici, ne mogu da dođu sebi

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Tragedija u Zadruzi: Bila mi je kao majka! Svi u nevjerici, ne mogu da dođu sebi

Maji je nažalost, preminula tetka koja joj je bila kao majka te nije bilo u redu iz tog razloga da uđe u rijaliti, nego je donijela odluku da će sačekati da prođe neko vrijeme.

-Imala sam u porodici sm rtni slučaj. Preminula mi je tetka, imala je upalu pluća i šećer. Strašno, gledala sam je kao majku. Užas, otac i djed su to teško podnijeli. Ni ja se ne osjećam dobro, ali držim se, jako mi je teško palo. Bilo joj je samo 53 godine – otkrila je ona, pa joj je Bora pružio zagrljaj.

Posljednji sm rtni slučaj u Zadruzi desio se kada je Kristina Kija Kockar tokom trajanja rijaliti programa saznala da joj je otac preminuo. Niko nije smio nekoliko dana da joj saopšti tragične vijesti, ali su joj na koncu morali prenijeti da se u njenoj porodici desila tragedija.

Ona je tada prolazila kroz izuzetno buran period, s obzirom na to da je ostala oca i istovremeno prolazila kroz bračnu krizu nakon što je pjevač Slobodan Radanović s kojim je u to vrijeme bila u braku, javno prevario s modnom blogerkom Lunom Đogani.

Kija je nakon završetka rijalitija napustila imanje u Šimanovcima i počela da gradi svoju muzičku karijeru, te je do sada izdala već nekoliko pjesama: Ne vraćam se na staro koju je otpjevala sa grupom Ministarke, Potpis, Zlatan, a nedavno je objavila i pjesmu Sanjam koja je već sada postala hit, a možete je poslušati na video snimku ispod.

Pratite li vi Zadrugu, koji je vaš favorit?

Loading..