Tragedija u rijalitiju Zadruga – svi grcaju u suzama, javili su im da je preminuo

0
21

Popularna braća Dragojević – Dejan i David inače poznati u javnosti  popularnog rijalitija Zadruga ostali su danas bez djeda. Ovu tužnu i tragičnu vijest, jedan je saznao u stanu sa svojom zaručnicom Anom Korać dok je drugog dočekala vijest u rijalitiju gdje trenutno boravi sa svojom suprugom Dalilom.

Tragičnu vijest o gubitku člana porodice najviše je pogodila Dejana, a Dalila i on nisu mogli da prestanu plakati, nakon što su saznali ovu tragičnu vijest. Inaće braća Dragojević bili su jako vezani za svog djeda, pa i ne kriju koliko im je trenutno teško u ovim trenutcima.

S obzirom da im je preminuo jako blizak član porodice, postoji mogućnost da će produkcija Zadruga dopustiti Dejanu Dragojeviću da prisustvuje sahrani, a više detalja biće uskoro poznato javnosti.  Budući da su braća jako poznati u javnosti,pitanje se postavlja da li će prisustvovati na sahrani svog preminulog djeda za kojeg su bili jako vezani.Ono što javnost najviše zanima ovih dana jeste kako li će se odvijati njihov susret i da li će doći do pomirenja?

Podsjećamo vas da je u javnosti već poznato,da su dvojica braća poznati po žestokim sukobima te su obnovili svoj odnos nakon što je David izašao iz Zadruge 2, međutim ovaj odnos je ponovo zahladneo kada je David prozvao Dejanovu suprugu Dalilu nazvavši je perfidnom. Prozivke su se redale, a sada još jednom nakon žestokih sukoba ponovno će se sresti!

 

 

 

Loading..