Tragedija u ranu zoru: Jedna osoba mrtva, a ulica je prepuna hitnih službi!

0

Kao što smo već jednom prilikom napomenuli, 2020. godina je krenula sa negativnim vijestima i događajima.

Iako smo je nestrpljivo iščekivali i planirali sve i svašta tokom nje, sve je zaustavila pandemija korona virusa, koja je potrajala i više nego što se planiralo. U jeku pandemije par država su zadesili razorni zemljotresi koji su iza sebe ostavila mnogo štete. Desilo se nekoliko nesreća, a ovog puta nisu ništa bolje vijesti.

“Naime, jutros, oko 6,55 sati na Putu Pera Čingrije u Dubrovniku došlo je do zaista teške saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao motocikl dubrovačkih registarskih oznaka na kojem su se nalazile dvije osobe.

U nesreći je smrtno stradala jedna osoba s motocikla, dok se drugoj ukazuje pomoć u bolnici u Dubrovniku.

U toku je očevid kojim rukovodi zamjenica opštinskog državnog odvjetnika u Dubrovniku, a što se tiče saobraćaja na tom dijelu ceste u potpunosti je zatvoren”, javlja PU dubrovačko – neretvanska, piše portal “Slobodna Dalmacija”.

Ovo je samo još jedan primjer nepažnje koji se svakodnevno dešava na ulicama gradova. Zbog toga se konstantno apeluje na vozače a i na pješake da vode računa o sebi i svom zdravlju i životu. Pored nemani, pod nazivom korona virus, zaista nam ne treba ništa više.

Dakle, kada je riječ o korona virusu, iako jenjava, slušajte pravila koje donose vaši krizni štabovi. Nosite zaštitne maske i rukavice kako bi se u potpunosti zaštitili od ovog virusa, perite ruke često i neka to bude sa toplom vodom i sapunom.

Preporučujemo