Magazin Novo

Toliko je lijepa da joj je život noćna mora: Muškarci joj stalno prilaze: Čekajte dok vidite lice!

Ljepota je dar koji morate primiti sa velikim oprezom, morate znati kako da baratate s njim, jer to može biti mač sa dvije oštrice.

Ljudi misle da se ljudima koji su lijepi dešavaju samo lijepe stvari, međutim kada je lijek čovjek u ozbiljnoj vezi, očekuje ga pakao, ovako bar tvrdi Džulija Stivenson.

– Možete me zvati neskromnom, ili čak i taštom, zbog toga što otvoreno govorim da sam i u mladosti bila prelijepa. A vjerujte mi, da nisam bila toliko lijepa, vjerovatno bih danas i dalje bila u braku sa čovjekom kojeg sam toliko voljela – poručuje ova spisateljica koja danas ima 54 godine i kaže da je jedini problem u njenom braku bio taj što je jednostavno bila i previše lijepa, i to mnogo ljepša od svog muža koji je upravo zbog toga bio strašno nesiguran.

Ona je u brak sa svojim prvim mužem stupila 1989. godina, kada je imala 26 godina.

– Svi su se bukvalno otimali za moju pažnju. Svaki prijatelj, kolega, poznanik, mog jasnog običnog muža se lomio oko mene. Stvarno sam vjerovala da je moj muž ljubav mog života, ali poslije samo 28 mjeseci razveli smo se. Ostavila sam ga zbog lijepo bankara plave kose. Laskao mi je i tako me je zaveo, a ja nisam imala kičmu da kažem “ne”. Treba li da napomenem da sam uskoro i sama prošla kao moj bivši muž? Taj moj novi dečko me je izluđivao sa konstantnim flertovanjem sa drugim ženama- priča Džulija.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement