Tek što je podijelio 100 eura, Vučić najavio lijepe vijesti: Spominje cifru od 900 eura! Evo o čemu je riječ!

0

Aleksandar Vučić predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke održao je drugi onlajn skup u sklopu kampanje za izbore koji dolaze.

On je pričao o svim planovima za budućnost koje Srbija ima, ali je isto tako napomenuo da su teške reforme sprovedene od 2014. godine da bi bile sprovedene sistemske promjene, i rekao je da smo morali i sebe da mijenjamo, da radimo mnogo i više nego što smo radili prije.

Kao vrlu bitnu stavku, izdvojio je i prosjek plate koje će do 2025. godine biti čak 900 eura!

– Obezbijedili smo 100 eura, a tih 100 eura dobijate u roku od deset do 15 dana, a ne 10 ili 15 godina. Mi svoja obećanja ispunjavamo, mi nismo kao drugi. I nastavićemo da ih ispunjavamo. Evo ja vam sad kažem, ukoliko nastavimo ovako, 2025. godine imaćemo prosječnu platu od čak 900 evra – podvukao je predsjednik.

Predsjednik je potom govorio o ekonomskom rastu naše zemlje u svijetlu krize koju nam je donijela pandemija korona virusa, i rekao je da će Srbija napredovati puno brže od drugih zemalja.

– Danas imamo ekonomski rast od 5.1 posto, ni jedna druga zemlja u Evropi nije ispred nas. To vam ne kažem zato što će vam nešto posebno značiti ti brojevi. Ništa to ljudima koji iole razmišljaju o budućnosti ne mora da znači. Ali sam siguran da će posebno značiti našoj djeci. Upravo to znači da Srbija brže od ostalih napreduje. Ne znači da živimo bolje od Njemačke, ali ćemo razliku od 70 ili 80 godina brže smanjiti, i to na potpuni minimum – kazao je Vučić.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučujemo