Showbizz

Svjetski mediji bruje: Evo zbog čega se Pamela Anderson razvela nakon samo 12 dana? I peti brak je bio promašaj!

Mnogi kažu da je to bila velika holivudska ljubav.

Atraktivna plavuša, zvijezda serije “Čuvari plaže”, čuvena Pamela Anderson, udala se prije 12 dana za filmskog producenta Džona Pitersa, a glumici je ovo peti brak.

Ali ipak, nakon samo 12 dana braka uslijedila je pauza, ali svijetski mediji prenose da se Pamela već razvela.

– Život je put, a ljubav je proces. Znajući tu univerzalnu istinu, zajedno smo odlučili da odložimo formalizaciju dobijanja vjenčanog lista – saopštila je Pamela.

Ovaj par se vjenčao u opštini, ali po američkom zakonu brak nije važeći dok vjenčani list nije zvanično izdat i zaveden, a taj postupak traje nekoliko sedmica.

Njih dvoje, Pamela i Džon su se zabavljali prije 30 godina, a nedavno su odlučili da ponovo otpočnu romansu.

– Oni pripadaju zajedno. Divna holivudska romansa – rekao je izvor blizak paru.

Rodila se 1. jula 1967. u 4 sata i 8 minuta i time postala prvo dijete rođeno na stogodišnjicu Kanade (Canadian Centennial) . Zahvaljujući tome, roditelji Carol i Barry Anderson dobili su nešto novaca, darova i podosta fotografiranja za novine.

Sljedeća slučajnost s kojom se ponovno pojavila u javnosti bio je kada je kamera snimila lijepu djevojčicu kako sluša knjižničarku u lokalnoj biblioteci dok čita priču. Ta fotografija je postala plakat za promociju biblioteka. Kao tinejdžerica je svirala saksofon i bavila se sportom, a zbog svoje gipkosti dobila je nadimak “djevojka od gume”. Godine 1989. na utakmici američkog nogometa, snimatelj je u stanci tražio zanimljivo lice i otkrivši sitnu plavušu prenio sliku na veliki ekran.

Kada ju je publika ugledala, počele su glasne ovacije, a Pamela je na sebi imala majicu s logotipom poznate pivovare Labatt. Nakon toga je dobila ponudu iz pivovare i uskoro se pojavila na promotivnim posterima za jednu njihovu marku piva, a njezin je lik ukrasio mnogobrojne barove u Kanadi.

Oglasi – Advertisement