Svi su je napadali zbog njenog ponašanja, a sada se Mirna oglasila: Evo na šta će potrošiti 50 000 kuna, sad je sve jasno kakva je osoba!

0
12

Ova djevojka po imenu Mirna Posavec je 28.-godišnjakinja ušla u “Život na vagi” sa 135,1 kilogram.

“Iz sezone u sezonu gledam osmijehe kandidata na finalnom vaganju. Takav osmijeh želim vidjeti kad se pogledam u ogledalo”, rekla je Mirna prije ulaska u show, a njezina očekivanja sad su se ispunila. “Sudjelovanje u ‘Životu na vagi’ je neprocjenjivo iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Bilo je uspona i padova kao i uvijek u životu. Naučila sam jako puno o sebi, koliko toga mogu napraviti čak i kad mislim da više nemam snage. Ojačala sam kao osoba, i fizički i psihički “, kaže Mirna koja je izgubila 51,8 kilograma.

Nije skrivala da između nje i nekih kandidata postoje trzavice, ali u svakom trenutku je iskreno govorila kako se osjeća pa je tako i na jednom od prvih vaganja priznala kako se ne slaže s cimericom Julijom koja je hrkala tijekom noći. “Kao što svi znaju, zbog glasnog hrkanja nisam mogla spavati onda kad mi je san bio najvažniji nakon napornih treninga. Otišla sam iz sobe jer si ne bih mogla oprostiti da je Julija otišla s obzirom da je malo mlađa od moje mame. Nakon toga, naš je odnos krenuo uzlaznom putanjom. Često smo razgovarale, najčešće o kuhanju jer je to nešto što obje volimo. Julija je divna osoba s puno životnog iskustva koje voli dijeliti s drugima”, rekla je Mirna.

‘Kad sam rekla da neću ostati u kontaktu sa svima, mislila sam na većinu kandidata.’

Većinu novca će potrošiti na edukaciju.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

 

Loading..