Novo Showbizz

Svi se krste zbog nove slike Ane Nikolić, ošišala se na kratko: Sama kost i kože, bore na vratu, šta joj se desilo? (Video)

Poznata pjevačica Ana Nikolić je prije par godina prošla sve i svašta.

Prvo se zaljubila i udala za poznatog pjevača Rastu, sa kojim je dobila kćerku. U trudnoći se Ana toliko udebljala da su se mnogi brinuli za njeno zdravlje. Nakon par godina braka, Ana se razvela od Raste, a onda je krenuo njen put ka transformaciji.

Naime, prije nego što je krenula mršaviti, imala je, kako neki novinari tvrde i više od stotinu kilograma. Ana je za godinu dana uspjela svoju liniju dovesti do savršenstva. Međutim, mnogi smatraju da je ona sada možda i pretjerala.

Ona se vratila na muzičku scenu poslije nekoliko godina pauze, a njen fizički izgled privlači pažnju bilo gdje da se pojavi.

Osim toga, prije nekoliko dana Ana je na društvenoj mreži Instagram objavila video na kojem se može vidjeti da je ona skratila svoju kosu, odnosno da je svoj izgled promijenila skoro u potpunosti.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Ana Nikolić je poznata srpska pop pjevačica i tekstopisac. Poznata je po atraktivnoj pojavi i zavodljivom plesu koji je učila i usavršavala na Muzičkoj akademiji u Njemačkoj. Ona je rođena 27. septembra 1978. godine u Jagodini. Ima majku Milijanu i brata Marka, a otac joj je preminuo još kada je bila dijete.

Ana je detinjstvo provela u Paraćinu gde je završila jezičku gimnaziju, a onda se preselila u Beograd i upisala je Višu politehničku školu, smjer dizajn. Svoju muzičku karijeru je započela 1990. godine pjevajući po beogradskim splavovima.

Oglasi – Advertisement