Novo Showbizz

Svi na Instagram: Imamo hit! Marija Šerifović i Novak Đoković pjevaju zajedno u lajvu!

Poznata pjevačica pop muzike Marija Šerifović je ove večeri odlučila da svoje pratioce na instagramu obraduje tako što je počela da emituje lajv kako sa njima priča a uz to još i pjeva. 

Zajedno sa svojim fanovima je dijelila i poklone, a nakon nekog vremena u lajv je ušao i poznati teniser Novak Đoković koji je tim činom jako iznenadio Mariju.

Shvatam da ovo niko nije očekivao.. Jeli ova pjesma uredu? Da li si dobro Novače- pitala ga je Marija.

Raspjevao sam se ovdje u teretani, svako je na svom radnom mjestu, zahvaljujem ti. Osjećam se super, uljepšala si mi veče. Trenutno se nalazim u Španiji- saopštio joj je Novak.

Svi te volimo, idi treniraj i budi dobar građanin koi što si bio i dosada. Volimo te svi care, rekla mu je Marija.

Ovaj trenutak je oduševio sve njene pratioce, a nakon toga je nastavila sa svoji koncertom koji je držala sa svoje fanove, za njih i njihovu dušu.

” Osjećam se kao luda nasta, voljela bih da se sve ovo što brže završi, jer ovo više ne mogu da radim- rekla je ona na kraju svog lajva na svom instagram profilu.

Marija Šerifović je poznata srpska pjevačica i dobitnica Eurosonga koji se održao 2007. godine. Ona je završila gimnaziju i nižu muzičku školu u svom rodnom gradu Kragujevcu. Ona je danas ostvarila jednu zaista veliku karijeru na kojoj bi joj mnogi zamjerili, bez mrlje na prošlosti. Dane u izolaciji prema svom instagram profili provodi u muci.