Novo

Svi koji prođu pored ovog grobu u Srbiji zastanu u čudu: Svi se pitaju ZAŠTO, toliko je bizarno nećete vjerovati!

Svi smo već navikli  da na društvenim mrežama viđamo različite stvari koje mogu da nas iznenade i ostave bez teksta, pa nekada čak da im se čudimo i danima.

Međutim ova fotografija koja je nastala u Mladenovcu ostavila je sve u šoku. Naime, radi se o neobičnoj, pa skoro i bizarnoj odluci bračnog para Amalović. Oni su inače nastavnici po profesiji, i odlučili su da na svoja grobna mjesta ugrade i sopstvene skulpture, odnosno da budemo jasniji biste svojih glava. Stvar koja je najviše izazvala posebnu polemiku i mnoštvo negativnih komentara na društvenoj mreži, jeste činjenica da su na ploči napisali da su gospodin i gospođa nastavnici.

I da su tako sami sebi podigli spomenike za života. Najstrašnija stvar od svega toga je to što su bili nastavnici – napisao je jedan komentator. Pored toga su drugi zaključili da izgledaju kao da “samo što nisu ustali”. Bili su i oni koji su pokrenuli polemiku da bi bilo jako poželjno da se uvede pravilnik o podizanju spomenika na groblju.

Na našim prostorima postoji jako malo stvari koje mogu da nas iznenade, međutim nešto ovako se ne dešava tako često. Mnogi su nakon čitanja i nakon gledanja slike ostali bez teksta, zbog odluke na koju su se odlučila ova dva nastavnika. Ova slika je izizvala dosta polemike i mnogi su ostavljali razne komentare ispod slike, kao što se može i vidjeti iz priloženog. Zaista jedna situacija koja je neobična i koja vas je sigurno iznenadila.

 

Oglasi – Advertisement