Svi govore da Marija voli žene, a evo sa kime je za Valentinovo završila u krevetu: Ljubav je to koja nema granica i od koje se kreveti ljuljaju kao da je zemljotres (Foto)

0
333

Prošao nam je još jedan praznik, taj famozni Dan zaljubljeni, Valentinovo ili 14. februar.

Veliki broj zaljubljenih su ga proveli u radosti, ljubavi i proslavili su baš onako kako treba. Bilo je poklona sa svih strana, taj dan je ukazivana veća pažnja među parovima.

Tako isto je bilo i kod većine balkanskih zvijezda sa estrade, odnosno onih koji imaju sreću da su zaljubljeni i da imaju sa kim da podijele svoju ljubav, sreću i radost.

Većina se zapitala kako na to planu stoji popularna pop pjevačica Marija Šerifović. Naime, za nju se već neko vrijeme uporno govori kako više preferira žene, a ona se tim putem i oglasila na društvenim mrežama povodom ovog praznika te je sa svojom objavom nasmijala mnoge fanove i obožavatelje.

Svima je pokazala kako je Valentinovo odlučila da obilježi na jedan jako specifičan i zanimljiv, a prije svega originalan način. Na svom Instagram profilu, ona je objavila sliku sebe u krevetu, a u društvu joj je Miki Maus.

U par medijskih navrata u posljednje vrijeme Marija je istakla kako je pod veliki stresom, i zbog karijere a i zbog nastupa i koncerata. Pored toga, obaveze joj prave i Zvezde Granda koje su nekako i najstresnije po nju.

Baš iz ovog razloga ona voli da se tu i tamo opusti na svoj način i to uz pomoć zanimljivih objava na društvenim mrežama. Kako kaže, ovo joj služi kao terapija i voli da na poseban način razveseli svoje fanove. Bilo kako bilo, ovim je Marija još jednom pokazala svoju originalnost.

Loading..