Novo

Svekrva mi je pokazala potpuno bizaran metod čišćenja kupatila: Danas sve blista i miriše kao nikad!

 Na internetu su nedavno žene otkrile jedan  jako zanimljiv trik kako da kupatilo sija kao novo i to bez ikakvog pretjeranog truda.

Ova ideja je objavljena na Facebook grupi pod nazivom “Moms who clean”, gdje je jedna od mama  odlučila da otkrije svoju sjajnu metodu čišćenja koja daje  veoma fantastične rezultate.

Jedini proizvod koji vam je za ovo ootreban jeste krema za brijanje.

Sada se  trik od ove žene jako brzo širi cijelim internetom.Metoda je  jako jednostavna – kompletno kupatilo, sa posebnim naglaskom na WC šolju, prekriti pjenom za brijanje i ostaviti da stoji nekoliko sati. Nakon što pjena nakon par sati odstoji, sve što je potrebno jeste da je isperete toplom vodom i to je sve. Pjena za brijanje je praktično sapunica koja sadrži dosta više kalijum hidroksida od običnih sredstava, što znači da se bolje i brže rastvara u vodi.

Daje zasita fantastične rezultate koji su zadivili mnoge domaćice koje nisu znale kako da izađu na kraj sa svojim WC-om pa su nakon ovoga bile oduševljene. Ispire se dosta lakše od klasičnih sredstava za čišćenje, što tako postaje i još praktičniji za rad. Zaista jedaa jako zanimljiv trik koji se isplati probati. Smatramo da je bilo koja pomoć pri pranju toaleta dobro došla i da bi zbog toga mnoge žene uradile dosta toga samo kako bi taj proces olakšale i kako bi provele manje vremena čisteći ga. Trik koji nije skup za izvesti tako i ako ne uspije neće mnogo toga izgubiti.

Oglasi – Advertisement