“Svekar se skinuo i legao na mene… bila sam ljubomorna na svekrvu! Vodili smo ljubav svaku noć, a kad je muž saznao, krenuo je da ga davi”: Žena iz Bihaća zaprepastila region, ovo se ne pamti – Balkan Life Today

“Svekar se skinuo i legao na mene… bila sam ljubomorna na svekrvu! Vodili smo ljubav svaku noć, a kad je muž saznao, krenuo je da ga davi”: Žena iz Bihaća zaprepastila region, ovo se ne pamti

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on “Svekar se skinuo i legao na mene… bila sam ljubomorna na svekrvu! Vodili smo ljubav svaku noć, a kad je muž saznao, krenuo je da ga davi”: Žena iz Bihaća zaprepastila region, ovo se ne pamti

Žena iz Bihaća opisala je avanture sa svekrom koje je imala dok je suprug izbivao iz kuće, a njenu ispovijest u cjelosti prenosimo.

Ni kao dijete, a ni poslije dok sam odrastala niasm voljela spavati sama u krevetu. Stoga su mi teško padala odsustva mog supruga. Mrzila sam kad je odlazio na poslovna putovanja, a njih je mnogo bilo. Najviše sam ih mrzila zato što me ostavljao samu i to u prvoj godini brak. Strah iz djetinjstva da će me čudovište iz ormara proganjao me i danas.

I jeste me napalo, ali je bilo u liku mog svekra. Probudio me jedne večeri dodir po ruci. Prenula sam se iz sna i ukočila se od straha onako u bunilu, kad sam ugledala njega pored kreveta. To jutro je suprug otputovao na jedan kraći seminar. Onako šokirana i zbunjena, vidjela sam svekra kako mi skroz nag prilazi. Ukočila sam se i nisam znala kako bih reagovala.

Osušilo mi se grlo i nisam mogla ni progovoriti. Mislila sam da sanjam. Ujutro se sve vratilo u normalu. Svekar se ponašao kao da se nije desilo ništa. Muž mi se vratio i mislila sam da sam stvarno sanjala, priča ona. Ali, ostala je sama nakon dvije sedmice i opet se isto desilo.

Moj muž je ovaj put na sedam dana otputovao u Španiju. Svekar mi je svaku noć dolazio. Nije bio san. Nije me više bilo strah mraka. Jedva sam čekala noć da bi se konačno pojavio moj novi ljubavnik. O tome nikad nismo pričali, a on bi prosto nestajao nakon ljubavnih igrarija. Mislila sam da se skriva od supruge.

Zamrzila sam supruga, postao mi je odbojan. Jedva sam čekala da opet otputuje. Ali, onda je u jednom periodu stalno bio kod kuće. Postajala sam sve nervoznija, čekala da on zaspi i da se napokon pojavi svekar. Ali uzalud. Onda sam riješila, sve ili ništa.

Posmatrala sam svekra tokom jedne jutarnje kafe kako je pomagao svekrvi dok su pravili doručak i zasmetalo mi je. U lice sam mu sasula naše noćne avanture. Moj suprug je nasrnuo na njega kad je to čuo. Pred mojim očima je davio rođenog oca, a meni je bilo svejedno.

Izbacili su me na ulicu u roku od sat vremena. Nisam imala gdje. Čak me osuđivala i moja porodica narednih nekoliko mjeseci, a meni su po hitnom postupku uručeni papiri za razvod.

Loading..