Novo

Sve što vam je potrebno je plastična flaša koju ste mislili baciti i par eksera: Kad vidite šta sve možete dobiti od toga bićete nam zahvalni do kraja života!

Stvari koje mnogi bacaju u smeće, mogu da pretvore u neke posebne predmete kooji će nam nekada poslužiti.

Sa ovakvim predmetima možete uštedjeti mnogo novca, a pored toga možete da napravite sami svoj predmet a ne da ga kupujete, a i toko izrade ćete imati dosta zabave. Imat ćede šanse da se pohvalite svojim umijećem i da govorite svima da ste vješti sa rukama, a sigurno bi i mnogi željeli da i njima napravite isto ili nešto slično. I tako možete dobiti i neki novac ukoliko odlučite naplatiti usluge.

U ovom članku možete pročitati par stvari koje možete napraviti, koje su lahke za napraviti a mogu biti i veoma korisne. Mnogi od nas u smeće baca plastične flaše, a malo njih zna da se one mogu iskoristit za mnoge stvari. Nekad je potrebno samo nekoliko boca kako bi mogli napraviti jedan jako dobar predmet. Sada ćete pročitati nekoliko ideja koje možete iskoristiti da nešto napravite:


– jedna stvar je držač za mobitele,
– ukoliko ste baš vješti možete napraviti i olovku,
– čep od boce možete koristiti kao zatvarač za plastične vrećice,
– sa nekom starom flašom možete napraviti prskalicu za vrt,
– možete napraviti neku košaricu u koju možete stavljati stvari koje ne bi voljeli izgubiti,
– također dobra stvar jeste zvučnik za mobitel,
– napravite hranilicu sa kojima možete hraniti ptice,
– možete napraviti štitnik za prste tokom nekog sječenja.

Ovo su neke od stvari koje možete napraviti, potrebno vam je malo vremena a možete napraviti neke zaista zanimljive stvari.

Oglasi – Advertisement