Novo Vijesti

SVE O DIMITRIJU, ČOVEKU KOJI JE POKUŠAO DA UBIJE NS INSPEKTORA: Krio se kod mame, policija ga svukla s vrha merdevina pa uhapsila!

Dimitrije S. (43) iz Novog Sada, koji je u srijedu uhapšen zbog pokušaja teškog ubistva, kada je U. N. (33), inspektora kriminalističke policije u Novom Sadu, nožem izbo 12 puta, ima debeo dosije. “Dimitrije je inspektoru nanio osam uboda u potkoljenicu lijeve noge i još dvije u bedrenu kost iste noge i ruke. Istodobno je inspektor iščašio lakat. Krvarenje iz rana bilo je obilno. Iste večeri je bio i operisan.

Stabilan je i nalazi se u Urgentnom centru KC Vojvodine” doznajemo u ovoj ustanovi. Podsjetimo, napadač je pokušao ukrasti putnički automobil, kada ga je U. N., iako izvan dužnosti, primijetio. Prišao mu je, legitimisao se, a Dimitrije je sekundu nepažnje napao U. N. “Veoma iskusan i dobar inspektor, pao je i iščašio desnu ruku. Dimitrije je iskoristio taj momenat, sjeo na njega i pokušavao da ga ubode u glavu i tijelo. Inspektor je svojom lijevom rukom dohvatio i drzo nož, iako ranjen. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi – Advertisement