Sve mišić na mišiću: Saša Kovačević važi za najzgodnijeg pjevača, a ovo je njegov rođeni brat: Žene čupaju kosu kad ga vide (Foto)

0

Saša Kovačević je jedan od najzgodnijih pjevača na estradi, ali malo je poznato da on ima mlađeg brata a kamoli kako on izgleda danas.

Mlađi brat po imenu Rade Kovačević je inače kompozitor i aranžer i zajedno sa svojim poznatim bratom, pravi pjesme kako za njega, tako i za druge izvođače.

On je čak četiri godine bio u vezi sa poznatom pjevačicom Milicom Todorović, koja je nakon njihovog raskida uplovila u emotivnu vezu sa koreografom Milošem Paunovićem.

– Istina je da Rade i ja više nismo u vezi. Razlike koje su nas rastavile trenutno nam djeluju nepremostivo, ali zbog toga što nas i dalje vežu jake emocije možda vrijeme nešto promijeni i natavimo tamo gdje smo stali – izjavila je Milica Todorović 2014. godine nakon što je stavila tačku na vezu s njim.

Aleksandar Saša Kovačević je rođen 27. jula 1985. godine u Zemunu. Danas živi u Novom Beogradu.

Kada je imao pet godina, roditelji su njega i starijeg brata Radeta doveli u muzičku školu „Kosta Manojlović“ kako bi provjerili da li imaju sluha. Saši su rekli da ima apsolutni sluh, ali morao je da sačeka godinu dana da krene u muzičko zabavište, a u sedmoj godini je upisao tu školu, odsjek klavir.

Trenirao je košarku i kik-boks. Bio je vrlo dobar đak i nikada nije pravio probleme. Sa četrnaest godina je dobio prvu klavijaturu koja je tada u potpunosti zaokupila njegovu pažnju. Kada je ušao u pubertet, stalno je izlazio i istraživao nove stvari, sve dok nije odlučio šta želi biti u svom životu.

Preporučujemo