Suzana Mančić u braku sa bogatim biznismenom, a kad vidite kako on izgleda neće vam biti dobro: Kakav frajer, zavela ga loto djevojka! (Foto)

0
670

Iako mnogima ljubav na daljinu predstavlja veliki problem to nije slučaj za Suzanu Mančić i za njenog supruga Simeona Ocomokosa koji iako su razdvojeni uživaj u svom braku i nemaju trunke ljubomore.

Sada je Simeon pušta da gdje on hoće. Kada god treba da izađem on me ne zapitkuje mnogo jer ima povjerenja i u mene i u moje prijateljice. Drugarice mi naravno nije mogao da izabere, ali pored toga one su zaista super, uvijek se lijepo provodimo i uvijek znamo gdje se nalazimo, i koliko je sati. Ja zaista nisam ljubomorna, pa se nekada zbog toga upitam da li ja uopšte umijem da volim.

Ali je istina da umijem sve dk imam povjerenja ali ukoliko se ono ne prokocka. Nikada nisam tražila da gledam po telefonima ili džepovima. Ko je u potrazi za đavolom, sigurno će ga pronaći.- rekla je Suzana.


Suzana Mančić je rođena u Beogradu 22.novembra. 1956. godine i ona je srpska glumica, pjevačica i tv voditeljica. Svoju karijeru je započela sa pjesmom Ogledalce, ogledalce kada je imala sedamnaest godina. Pokušala ej da provjeri i umijeće u vođenju zabavnih emisija, i nakon toga je provela dosta godina vodeći emisiju u kojoj su se izvlačile dobitne kombinacije za Loto.

Zbog tolikih godina rada ma toj emisiji je dobila naziv Loto djevojka, i postala je jedan od ikona popularne kulture tadašnje Jugoslavije. Dvije hiljaditih godina se slikala za Plejboj, a pored toga na svojoj popularnosti je dobila zbog sadržaja koji je snimala u ta doba i koji je objavljen na internetu.

Loading..