Suzana Mančić očajna: “Moram sama prati svoju kosu, kuhati i savijati posteljinu. Sve mi se prijateljice smiju. Sramota me”

0

Mnogima izolacija pada vema teško a pored toga i ova cjelokupna situacija. 

Od toga naravno ni estrada nije pošteđena. Dosta se pisalo o Lepoj Lukić koja je zbog svojih godina u rizičnom položaju i koja nije smejal da nikako napušta svoj dom, i zbog toga je bila jako očajna. Međutim ona nije jedina, skoro svi pjevači i ostale estradne zvijezde imaju isti problem. Oni nemaju dobvljno nastupa, gostovanja i drugih stvari na osnovu kojih zarađuju za svoj život.

Osoba koja je baš očajna zbog svega ovoga je Suzana Mančić. Ona je poznata entertejnerka koja je nedavno snimila intervju u kojem je rekla kako provodi vrijeme u izolaciji, i kako se osjeća očajno. Zbog policijskog sata i zbog vandredno stanja ona je bila primorana da se vrati iz Atine gdje je bila kod svog novog supruga. On je grčki biznis men Simeon Ocomokos, i zbog toga je 28 dana morala biti u samoizoalciji. Rekla je kako njene dvije kćerke NAtalija i Teodora idu da šetaju psa ili do radnje, a ona nije u mogućnosti to da radi. Teško joj je palo to što je morala da ti otkaz svojoj kućnoj pomoćnici koja je za nju radila godinama.

“Nisam nikada u životu bila primorana ovoliko da kuham, zbog toga sam umorna. Sama moram da mijenjam posteljine, da kuham i da perem i još da čistim. Cijeli dan radim, od početka dana pa sve do mraka i pod neprestanim sam stresom. Moram sama sebi  i kosu da perem i da je sušim. Jedna gospođa kao što sam ja na tako nešto jednostavno nije navikla. Sramota me, sve moje prijateljice me zezaju.” saopštila kazala je ona.

Preporučujemo