Novo

Supruge ovo ne vide: 10 skrivenih znakova da vas muž vara: Posljednji je najvažniji!

Najbolja osoba koja će da nas uputi u tajne preljube je ta druga žena. 

29- godišnja žena koja je sa svojim momkom prekinula vezu kada se na kraju ispostavilo da je on oženjen. Ona je dobila namjeru da pomogne drugim ženama tako što im je rekla kako da primjete prve zakove prevare, prije nego to bude prekasno. “Nikada nisam ni zamišljala da ću biti ljubavnica”.

To je bilo jako stresno za mene jer nikada nisam htjela da nekome oduzmem muža. Priznala je da oosjeća krivicu jer je dopustila da uđe u vezu sa ocem dvoje djece koji joj je saopštio da je njegovom braku došao kraj. “Sama sebi sam obećala da nikada neću dopustiti da bude ljubavnica”. Jako sam sretna što mogu da pomognem drugim ženama da uoče prve znakove prevare.

1. Ostaje do kasno

Da li ste navikli da navečer legnete bez svog partnera? Ukoliko imate situaciju da je vaš muž ostao do kasno budan kada su svi zaspali, to bi mogao biti znak da mu treba privatnost kako bi nešto obavio na internetu. Uvijek u pitanju može da bude posao, ali ne treba da vam ovaj znak uzimate tako olako.

2. Promjene u potrošačkim navikama

On počinje da troši više novca potajno. Pa odlazi toliko daleko da počinje da diže kredit a da vi to i ne znate. Naravno svako ima pravo da troši sam svoj novac, međutim u braku treba da budete iskreni kada je u pitanju trošenje novca.

Ostatak teksta možete pročitati na linku koji se nalazi OVDJE.

Oglasi – Advertisement