Novo

Supruge ovo ne vide: 10 skrivenih znakova da vas muž vara, ako ovo uradi gotovo je!

29- godišnja žena koja je raskinula sa svojim momkom za koga se na kraju ispostavilo da je oženjen, želi da na ovaj način pomogne drugim ženama da jako brzo uvide znakove prevare i to prije nego što bude prekasno.

„Nikada nisam mislila da ću postati ljubavnica – bila mi je užasna ideja da preotem muža drugoj ženi. Bila sam nasamarena i postala ljubavnica oženjenog čovjeka. Mislim da muškarci varaju jer dosegnu fazu kada počnu da se pitaju da li je to sve što mogu da očekuju života i žele da testiraju svoju muškost.“

Ovo je deset znakova da vas vaš muž ili momak vara:

1. Ostaje budan do kasno

Ako vaš suprug ostaje budan do kasno dok su ostali odavnu u krevetu, to može da bude znak da radi stvari na internetu za koje mu je potrebno da bude sam i da ima privatnost. U najboljem slučaju u pitanju može biti posao, ali ne uzimajte ovaj znak zdravo za gotovo.

2. Promjene u potrošačkim navikama

Vaš parnet može da počinje da troši novac misteriozno, a ide toliko daleko da čak podiže kredit bez vašeg znanja. Svako ima pravo da troši svoj teško zarađeni novac, ali u brak vas je dvoje i morate biti iskreni u pogledu trošenja novca.

3. Promjena muzičkog ukusa

Ova stavka možda malo izgleda pretjerano, ali ukoliko vaš muškarac odjednom počne da sluša novi bend ili određeni žanr muzike, vrlo je vjerovatno da je na njega uticala druga žena. Možda na taj način pokušava da impresionira nekog ko voli određenu vrstu muzike, ali naravno ovo nije siguran znak, međutim, poželjno je da obratite pažnju!

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.