Novo

Supruga nikad ne spominje u medijima, evo i zbog čega: Ovo je muž lijepe doktorice, mnogi ga zovu gorilom!

Doktorica Darija Kisić Tepavčević je ličnost koja se najviše pojavljivala na malim ekranima. 

Na TV je bila skoro svaki dan i isto tako i u medijima, pa je zbog toga svima zapala za oko. Postojali su mnogi koji su je osuđivali zbog njene frizure, također su bile i mnoge kritike na njen način oblačenja. Uglavnom kritičari su bile žene koje su jednostavno ljubomorne na stajling ove žene koja je u BiH rođena 1975. godine. Roditelji su je dobili kasno, ona se sa vremena na vrijeme zaljubila u umjerničko klizanje, i krenula se sa tim ozbiljno baviti ali ju je zaustavio rat.

Darija je bila najbolja u svojoj generaciji, ali je zbog povrede koljena morala da prestane sa karijerom. U Bileću se zajedno sa roditeljima preselila i tamo je ostala da završi gimnaziju. Nakon toga se preselila u Beograd, gdje su došli devedesetih godina prošlog vijeka. 2002. godine je diplomirala u Beogradu, i u istom gradu je i magistrirala. Zbog rođenjaa u Bileći mnogi su je nazivali Bosankom, i govorili su također da ona može da ljudima u Srbiji soli pamet.

Bila je gost u emisiji kod  Senada Hadžifejzovića. On je počeo sa jednom privatnom temom ali mu ona nije dala nikakve znakove da je ta tema zanima. Ona ima kćerku koja se zove Tara, a supruga skoro pa nikada nije spominjala. Njen suprug se zove Vladimir Tepavčević i on je isto kao i ona doktor. On je od nje stariji, nije poznato kako izgleda ali se jedino za njega zna da je jako visoka osoba.