Novo

Suprug ušao u WC, i vidio da radim OVU bizarnu stvar: “Bolesna sam, ali šta da radim?” Ostaviće vas bez reći ova žena… (VIDEO)

Vjerujemo da vas strašno interesuje šta se nalazi iza ove debeljuce, kakva priča? Vjerovali ili ne, ona je totalno posebna a živi u Velikoj Britaniji u gradu koji se zove Davon. Njeno ime je Lisa Anderson koja je ovisnik o bejbi puderu, i to na taj način da ga konzumira? Da, dobro ste pročitali, ona jede bejbi puder. 

Sve je počelo prije 15 godina kada je previjala svoga sina Krisa, i ostalo joj je malo pudera na laktu, slučajno ga je laznula i svidio joj se njegov ukus. Kasnije je uzela još malo i jako kjoj se svidio. Vjerovali ili ne, ona danas pojede do 200 grama ovog pudera. 

Sedmično troši između 7 i 10 funti na svoju ovisnost. Godišnje je to između 7 i 8 hiljada finti, što nije mala cifra. Probala je jednom 2 dana bez pudera, i kako kaže to su bili najgori dani za nju. Muž ju je uhvatio na djelu u wc-u, dok je to radila i natjerao ju je da ode doktoru. Ništa nije mogao uraditi po tom pitanju. Pogledajte njenu priču.

Oglasi – Advertisement