Novo

Struk će vam biti kao u manekenke: Jedite ovo samo tri dana, čisti masnoće, a nadutost nestaje!

Ljeto je vrlo blizu, i ovo je nekako posljednji “voz” kako bi nešto poduzeli po pitanju nagomilanog sala na vašem struku.

Ako želite da vam stomak bude manji, struk tanji a uz to sve tijelo očišćeno od naslaga masti imamo riješenje za vas.

Postoji recept za obrok koji se jede isključivo samo tri dana i to obavezno za redom. On će učiniti pravo čudo za vaš stomak i spolja a i iznutra. Ono što je ključ u tome jeste što će ova vitaminska bomba očistiti masnoće, naslage i sve one ostatke otpada iz vaših crijeva, te će nadutost vidno nestati, stomačne kiseline će moći pravilnije da rade, a vi čete za samo tri dana izgledati jako mršavije.

Ono što vam je potrebno:
– kupus
– mrkva
– cvekla
– limunov sok i
– maslinovo ulje

Priprema je slijedeća:
Potrebno je da izrendate kupus, mrkvu i cveklu u razmjeri 3:1:1. Dodajte vrlo malo začina po želji kao što su celer ili peršun. Na samom kraju dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja i s time je vaš vitaminski obrok gotov. Nemojte dodavati so.

Kako da konzumirate ovaj vitaminski obrok:
Jedite ovo svake večeri bar tri sata prije spavanja, minimalno tri dana i već nakon tri dana vidjet ćete prve rezultate!

Ovo će vam izuzetno pomoći u postizanju ciljeva za predostojeće ljeto. Vaše tijelo će izgledati izvajano i lijepo, a pored toga unosit ćete sve potrebne vitamine u organizam. Osjećat ćete se zdravije i bit ćete zdraviji a izgledat ćete baš onako kako želite.

Oglasi – Advertisement