Stradala mlada i pola njene porodice: Nezapamćena tragedija na svadbi, kobna greška koštala ih života (Video) – Balkan Life Today

Stradala mlada i pola njene porodice: Nezapamćena tragedija na svadbi, kobna greška koštala ih života (Video)

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Stradala mlada i pola njene porodice: Nezapamćena tragedija na svadbi, kobna greška koštala ih života (Video)

Četiri člana iste porodice tragično su nastradala nakon što su se utopili ove sedmice u akumulacionom jezeru kraj brane u Indiji

Do tragedije je došlo nakon što su pali vodu dok su se pokušavali uslikati. Među njima je i mlada V.Nivedha (20) zbog koje su se i željeli uslikati. Uz nju su nastradali i njeni rođaci: Santoša (14), Kanniga (20) i Sneha (22). Prvi je Santoša pao u vodu.

Mladoženja G. Perumalsami (25) ovaj je pad uspio preživjeti i spasiti svoju sestru Juvarani Perumalsami (15). Do tragičnog incidenta došlo je kod brane Pambar u Tamil Nadu – indijskoj saveznoj državi koja inače glasi za poznato turističko odredište u Indiji.

-Htjeli su se uslikati, a zatim su se skliznuli. Nivo vode povećao se dok su bili tamo – izjavio je S Prabhakar, visoki policijski službenik. Inače, kako je pokazalo istraživanje iz 2018. godine, u Indiji se bilježi najveći broj slučajeva sa fatalnim ishodom u svijetu pri fotografisanju selfija.

Mnogi stanovnici otkrivaju i da nije rijetkost u Indiji da neko ne zna plivati, te da iz tog razloga i ne čudi što dolazi do ovako tragičnih slučajeva, da se neko utopi i izgubi život.

Upravo zbog toga što često dolazi do nesretnih slučajeva pri fotografisanju selfija u blizini vode ili na drugim potencijalno opasnim mjestima, službenici upozoravaju na oprez pri takvim idejama.

Loading..