Novo Showbizz

Stomak se preliva na sve strane, uslikali Karleušu bez fotošopa i filtera: Njen pravi izgled će vas zaprepastiti!

Poznata pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje da oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama, a posebno na društvenoj mreži Instagram.

Tu su pristutne bezprijekorne fotografije, na kojima je ona savršeno našminkama i obučena u odjeću koja joj savršeno odgovara. Obično su to odjevne kombinacije koje pokazuju njeno tijelo na kojem je ona, kako kaže, vrijedno i naporno radila.

Ona izgleda fantastično, s besprijekornom šminkom, savršeno zategnutim tijelom, vitkom linijom, podignutom guzom i pločicama na stomaku, ali to sve samo na svom Instagram profilu.

Međutim, stvarnost je potpuno drugačija kada pjevačicu sretnete uživo, kada nema filtere i Fotošop. Tada ova pjevačica izgleda sasvim prosječno. U to su se uvjerili i srpski turisti koji su nedavno ljetovali na istom mjestu na kojem je bila i Karleuša, pa su imali prilike da je vide, ali i slikaju krišom.

Jelena Karleuša se vozila autićem ka plaži kada ju je slikao jedan prolaznik, a na toj fotografiji na kojoj je ona, u prvom planu je višak kilograma, stomačić koji se preliva, ali i ne tako savršena zadnjica koja je skroz drugačije predstavljena na Instagramu.

Ova slika koju je uslikao prolaznik, ubrzo je postala hit na društvenim mrežama.

Mnogi fanovi su joj zamjerali to što svoj fizički izgled predstavlja toliko savršenim, što u stvari nije ni blizu tako. Ovo je ustvari, samo još jedan dokaz da Instagram fotografije najmanje predstavljaju stvarnost i realno stanje i da ne treba da vjerujete u sve što se tamo objavljuje. Ipak se priroda i realnost uvijek najviše cijenila.

Oglasi – Advertisement