Stomak joj je bio tako velik, da su svi mislili da je trudna: Probala je ovaj čudesni recept od samo tri sastojka i prepolovila se!

0

Mnoge žene se bore sa viškom kilograma, zato što su sklonije debljanju od muškaraca.

Osim toga, najkritičniji dijelovi na koji se kilogrami i masnoća sakupljaju su uglavnom trbuh, bedra i zadnjica. Najgore od svega je što se sa trbuha najteže masnoće skidaju i za njih treba najviše vremena.

 

Međutim i zato postoji riješenje. Ovaj čaj za mršanje pravi se sa samo tri sastojka te je izazvao globalno ludilo, s obzirom da svi oni koji su ga probali imaju samo riječi hvale.

On će vam ubrzati metabolizam, te će učiniti da mnogo brže gubite kilograme nego što bi se to dešavalo inače. U vrlo kratkom roku, doći ćete do rezultata kakve ste uvijek htjeli da imate.

Dakle za ovaj čaj vam je potrebno slijedeće:

– zeleni čaj

– cimet i

– lovorov list

Priprema je slijedeća:

Kao prvi korak prokuhajte 800 ml vode, kada prokuha sklonite se sa vatre pa dodajte jedan štapić cimeta, tri lovorova lista i na kraju jednu ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Cijelu smjesu poklopite i ostavite bar 15 minuta da odstoji, a nakon toga procijedite.

Primjena je slijedeća:

Potrebno je da popijete prvu šolju ovog čaja ujutro na prazan stomak. Zatim, drugu šolju možete popiti odmah poslije doručka, a treću šolju uvečer, odmah prije spavanja.

Prve rezultate moći ćete vidjeti odmah nakon sedam dana, a oni koji su probali ovaj čaj kažu da se odmah nakon prve sedmice gubi u prosjeku osam centimetara u struku. Osim toga, ovaj čaj će vam pojačati metabolizam i poboljšati zdravlje.

Preporučujemo