Stomak će nestati: Ostat će samo pločice: Svijet je poludio za ovim receptom i najdeblji su smršali!

0
944

Jedan čovjek sa imenom Piter Karvel je na svom Youtube kanalu objavio video o receptu koji služi za mršavljenje i koji je jako brzo postao popularan.

Ovaj recept je dobio od jednog poznatog britanskog homeopate, a sa iza ovog klipa stoji siguran razlog zašto danas na Youtubu ima preko dva miliona pregleda. Ako vas povrće ne privlači i ako niste navikli da ga jedete, uz pomoć napitaka možete da unosite potrebne hraljive materije.

Ako napitak napravite od pravih namirnica onda će vam pomoći u otklanjanju masnih naslaga i očistit će vaš organizam od nepotrebnih i nezdravih toksina. Nakon ovog članka treba da odmah odete u nabavku potrebnih namirnica kako bi napravili ovaj izvanredni napitak.
Sastojci potrebni su:
– jedna velika cvekla,
– dvije ili tri svježe mrkve,
– četiri ili pet štapova celera,
– jenda šaka svježeg špinata,
– jedan jabuka,
– jedan svježi krastavac,
– dvije rotkvice,
– jedan korijen svježeg đumbira velčine jednog centimetra i na kraju,
– jedan limun.


Priprema se radi na sljedeći način: povre očitite pa nakon toga iscjedite jabuku u sokovniku i to popijte. Najbolje je konzumirati ovaj sok ujutro, a od svih namirnica ćete dobiti oko petsto mililitara soka. Oni koji su pravili ovaj napitak govore da je on jako hranljiv i da može da zajjeni svaku multivitaminsku tabelu, i da zamjeni i doručak. Na sljedećem videu pogledajte pripremu i nakon toga ćete ostati oduševljeni rezultatima. Nakon ovog napitka vaš imunitet će biti jači nego ikada, i uz to ćete unjeti sve potrebne vitamine i minerale koji trebaju vašem organizmu.

Loading..