Novo Showbizz

STIGLA TUŽNA VIJEST O MIŠI KOVAČU: Evo šta se dogodilo, MEDIJI UPRAVO OBJAVILI

Kako je i sam potvrdio, život Miše Kovača pun je ožiljaka od bolesti, tragedija, razvoda…

Naučnici projekta Mars 2020 na crvenu planetu lansiraju Rover Pereservance, pa je tako i pristgao prijedlog da jedan od rovera na Marsu zapjeva pjesmu “Poljubi zemlju”, upravo od Miše Kovača.

NASA je ovo i dozvoila, a on je na ovo sve kazao slijedeće: “Gdje god bio, Mars, Svemir, NASA… sve je to fino ali meni je bitna moja publika zbog toga što, da nije njih ja bih i danas prodavao ribu u ribarnici”.

Ovaj pjevač već duže vrijeme boluje od teške bolesti koja je preosjetljiva na infekcije, čak je preživio i infarkt te kaže da je gledao smrti pravo u oči.

Inače, sredinom mjeseca jula čestitke za 79. Mišin rođendan pristizale su sa svih strana, od brojnih kolega i od brojnih fanova.

Sada je on zadovoljan zbog ovoga, ali se već dugo bori sa kojekakvim zdravstvenim nedaćama, koje mu je donio život, te je sada pun ožiljaka od bolesti, razvoda i tragedija. Onda kada je bila izolacija jedno što je Mišo htio bila je slika njegove unuke Elene što mu je njegova kćerka IVana slala svaki dan.

Niko ne želi da riskira kad je pjevač Mišo Kovač u pitanju, koji je nedavno izdao antologiju svojih hitova koju je nazvao “Legenda sa nevjerovatnih 131 pjesmom.

Kako je i sam ovaj legendarni pjevač rekao:
-Niko nije gospodar svog života koji se neupitno dokrajči smrću, jer i to je dio života – reče jednom prilikom Kovač.

Oglasi – Advertisement