Stidi se svog oca: Ovo je kćerka Lepog Miće: Kad čujete gdje radi vilica će vam spasti!

0

U današnjem vremenu postoji toliko emisija koje se nude, ali one koje su najpopularnije i najgledanije su neminovno, rijaliti šou Parovi i Zadruga.

Ono što je najgore od svega jestte da su učesnici ovih rijaliti programa potpuno nepoznati ljudi, koji čini se nemaju nikakvu školu i koji su jako primitivni. Jedan od takvih takmičara je i Lepi Mića. Najgore je što sada gledatelji Zadruge ne mogu ni zamisliti ovo takmičenje bez njega. Neki ga smatraju velikim manipulatorom, mišljenja su mu jako podijeljena, ali ima i onih koji tvrde da je Lepi Mića jako dobar i brižan otac.

On skoro svaki dan spominje svoju kćerku Satu na koju je veoma ponosan. Kako kaže, ona je uspjela u životu, a kada su mediji čuli za nju odmah su je pokušali naći kako bi otkrili kako izgleda i šta to ona ustvari radi u svom životu.

Vjerujemo da kad ste vidjeli fotografije od Sare, da ste se iznenadili jer ona uopšte ne liči na svog oca Lepog Miću, na svu sreću, svu ljepotu je uzela od svoje majke. Ona je jako lijepa djevojka koje je obrazovana, diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu, a nakon toga je magistrirala u Beogradu. Poslije magistarskog, Sara je i doktorirala i trenutno radi u Googleu.

Lepi Mića se ustvari zove Miroslav Przulj, a rođen je 1959. godine u Bosni i Hercegovini. U početku je radio kao konobar, a muzikom se počeo baviti davne 1989. godine. Od te godine do danas snimio je devet albuma. Kada je nastao rat u Bosni, on se preselio u Beograd.

Preporučujemo