Novo Showbizz

Šta se njoj desilo? Vjerenica Darka Lazića promijenila lični opis: Više ne izgleda ovako: Nove slike frapirale javnost!

Darkova vjerenica sad ima plave oči i izgleda potpuno drugačije.

Nikome nije jasno na koji način se ona ovako tranformisala, ali Marina naprosto uopšte ne liči više na sebe.

Marina je poznata po svojim crnim očima, koje su ovog puta plave, a tu su i vještačke trepavice na koje nismo navikli.

Mnogi su procijenili da su u pitanju tretmani ili neka operacija, dok drugi samo tvrde da su filteri koje društvena mreža Instagram nudi kao opciju.

Ova slika kruži svim društvenim mrežama, dok se jedni isčuđavaju, drugi samo tvrde da je to filter za koji mnogi nisu imali pojma da uopšte postoji.

Njen zaručnik Darko Lazić rođen je 13. oktobra 1991. godine u Brestaču kod Pećinaca. Osnovnu školu je završio u Holandiji, gdje je živio više od osam godina. On je završio i srednju frizersku školu. Talenat za muziku naslijedio je od svog oca Milana. Postao je poznat nakon nastupa u četvrtoj sezoni emisije Zvezde Granda 2009. godine u kojoj je zahvaljujući glasovima publike i pobijedio.

23. oktobra 2018. je teško ozleđen u saoubraćajnoj nesreći kada je automobil kojim je upravljao sleteo sa puta u blizini Pećinaca.

U februaru 2013. godine je počeo da se zabavlja sa šest godina starijom pjevačicom i poznatom voditeljicom Anom Sević. Nakon pet godina braka sporazumno su se razveli 2018. godine. Nakon toga, Darko upoznaje svoju današnju vjerenicu sa kojom je dobio sina. Dok je ona bila u drugom stanju, Darko je doživio saobraćajnu nesreću, nakon koje je jedva izvukao živu glavu.

Oglasi – Advertisement