Novo Showbizz

Srpski voditelj na KRVAVO pretukao verenicu, pa pobegao iz Srbije: EVO čime se bavi, i kako danas izgleda(FOTO)

Vladimir Stanojević jedan od najboljih voditelja prije par godina je jednostavno nestao sa medijske scene. Sve se desilo 2015 godine kada je izbio veliki skandal, jer je pretukao svoju tadašnju vjerenicu Anu Mariju Žujović. Ona je tada izašla u javnost sa velikim krvavim podlivima u predjelu lica, i sa jako velikim modricima, a on se baranio sa time da je smo odgurnuo u predjelu lica.

Ana Marija je tog dana podnijela i krivičnu prijavu protiv njega, ali je on u roku od nekoliko dana otišao za Sjedinjene Američke Države odakle se do dana današnjega još uvijek nije vratio. Pošto je za njim izdata potjernica, čim dođe na srpsku teritoriju on može biti automatski uhapšen. 

Kako se saznaje Vladimir Stanojević danas radi i živi u Las Vegasu a radi kao voditelj jednog od njihovih najboljih klubova. To je posao, gdje se održavaju žurke na bazenima, i njegov posao je da odvodi i dovodi goste iz hotela do tog kluba i nazad. Nedavno je završio i studij za digitalni marketing, a sa svime se pohvalio i na Instagramu.

View this post on Instagram

Relaxed state of mind 😉 #sundayfunday #pooltime

A post shared by Vladimir Stanojevic (@vladimirstanojevic) on

Priča se i da se oženio, ali da sve drži u tajnosti, iz samo sebi znanih razloga. Dugo vremena trenira, i vodi brigu o svome tijelu, i izgleda bolje nego ikada. Pustio je i bradu i brkove, i može se reći da mu jako dobro sve to stoji. 

Oglasi – Advertisement