Srpski pjevač SKOČIO S MOSTA! Izvršio samoubistvo, sad se pojavila i oproštajna poruka: Cijela SRBIJA U ŠOKU (FOTO)

0

U ovom članku se vraćamo u prošlost i vraćamo se nekim ljudima koji su neko vrijeme u bivšoj zemlji bili najpoznatiji na estradi.

Kako se mnogi slažu najbolja muzika je bila između sedamdesezih i osamdesetih godina, i u to vrijeme nije svako mogao da uzme mikrofon i da pjeva kao što to danas mnogi rade. Svako ko je imao želju da pjeva u bivšoj državi je morao da ide pred komisiju koja se sastojala od nekoliko stručnjaka, kako bi pred njima pokazali svoj talenat. Jedan od pjevača koji se sa svojim glasovnim mogućnostima posebno izdvajo jeste Dušan Kostić.

Karijera pjevača o kojem danas pišemo je bila u usponu i sigurno bi napravio veliku karijeru da nije počinio samoubistvo. Sve se dogodilo 13. maja 1996. godine kada je na mostu u Pančevu ugledan Kostić. On je skočio sa mosta i tako sebi oduzeo život, a njegova supruga Nevenka govori da do danas ne shvata zašto je on to uradio. Kao i svako uobičajeno jutro, on je popio kafu i otišao je na trafiku da kupi novine. Nakon toga se više nikada nije vratio, i ona do danas ne shvata zašto je on odlučio da sebi oduzme život.

On je u to vrijeme imao sve šanse da izgradi fenomenalnu karijeru, a zašto je odlučio sebi oduzeti život ostaje pitanje koje se nikada neće odgovoriti. Jedino je on znao zašto je to uradio i tu tajnu je odnio sa sobom. Pjesma koju ste sigurno čuli od njega je Sačuvaj tajnu ljubavi moja.

Preporučujemo