Novo Showbizz

Srpski pjevač bio u vezi sa Končitom, isplivala šokantna informacija: Trebali su zajedno živjeti u Srbiji, a onda se desilo ovo! (Foto)

Pjevač Danijel Đurić koji je dugži period živio u Beču, kazao je da je prijatelj sa Končitom Vurst, i tvrdi da je bradata pjevačica koja je te godine pobijedila na “Evrosongu” bila zaljubljena u jednog poznatog srpskog pjevača ali da je on na kraju raskinuo zbog toga što se plašio da će mu ova veza uništiti cijelu karijeru!

– Končitu poznajem još iz vremena dok je bila Tomas. U to vrijeme se družila sa našim ljudima, kojih u Beču ima zaista dosta, odlazila je u srpske klubove i otkidala na narodnjake. U to vrijeme se ušemila sa jednim našim pjevačem koji često gostuje u Austriji. Ni slučajno me nemojte tjerati da mu pominjem ime, jer je danas sretno oženjen. Dolazila je ona na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspjela da se upozna sa njim. Od tog trenutka su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč da nastupa i zajedno su odlazili kad on završi nastup – priča Đurić te dodaje:

– Koliko sam ja upoznat, to nije bila samo avantura. Kada god je on nastupao negdje u Austriji, obavezno se viđao sa njom. Čak je par puta produžio i boravak zbog nje. Ona se baš zaljubila do ušiju te mu je čak predlagala da zajedno sa njim dođe u Srbiju. Njemu tada, naravno, nije padalo na pamet da stavlja karijeru na kocku zbog nje, a uz to on je u našoj zemlji već imao djevojku, koja mu je sada supruga. Takođe, bio je svjestan toga da bi ga mediji u Srbiji doslovno rasčerečili. Zbog toga su i raskinuli. Znam da je čak zahtjevao od nje da obriše sve zajedničke fotografije koje je imala – zaključio je Danijel Đurić.

Oglasi – Advertisement