Novo

Srpski doktor šokirao cijelu regiju: Evo koji aparati u kući najviše zrače i šta nam razara naše zdravlje: Ove stvari tokom noći svi mi moramo da uradimo (Foto)

Slobodan Dunjić je specijalista opšte medicine i integrativne medicine, a u razgovoru sa novinarima je otkrio koji uređaj najviše zrači, te koje su druge stvari koje imamo u našim domovima veoma štetne za nas.

I to koje stvari nikako ne bi trebali da radimo sa nekim uređajima, pa je tako naglasio da postoje i neki materijali koji stvaraju statički elektricitet.

Pa u skladu s tim postoje neki jastuci od perja koji nisu dobri za ljudsko zdravlje, kao i neke memorijske pjene, jer su to materijali koji zrače ali ne u smislu da se to zračenje može izmjeriti aparatom, ali svakako loše utiču na ljudske biološke ćelije.

”Evo primjera, mi osam sati ležimo na jednoj podlozi, kada su vremenske promjene, stvara se statički elektricitet i spavanjem na takvim podlogama, mi imamo od tri do pet rendgendska snimka”- i rekao je da su prvi simptomi ovakvog zračenja praćeni alergijom, problemima sa štitnom žlijezdom ili visokim krvnim pritiskom, i naveo je sljedeće:

“Nama se javljaju pacijenti koji ujutru imaju povišen krvni pritisak, što je apsolutno apsurdno, jer odmarate osam sati, trebalo bi da se probudite odmorni, a vi zapravo ustajete umorni, imate košmarne snove. Najbolji izbor je dušek za federima, vuna, pamuk.”


Doktor je također rekao da je laž da na selu nema zračenja, jer se smatra da su mobilne stanice od sela daleko ali malo ljudi zna da što je mobilna stanica udaljenija da sve više zrači i da je sve veća šteta. Otkrio je da ove nove vrste televizora ne zrače mnogo, ali da je na primjer fen za kosu veliki izvor zračenja, zatim mikrovalna pećnica i ruter koji nam obezbjeđuje internet signal kojeg, što je najgore mi nikako ne isključujemo, čak ni noću.

Oglasi – Advertisement