Novo Showbizz

“SRPSKE SELJAČINE U RIMU…” Modni kreator BRUTALNO IZVRIJEĐAO Cecu Ražnatović i Anastasiju?! Zalediti ćete se, on NE BIRA riječi!

Svetlana Ceca Ražnatović svakako spada u red najvećih folk zvijezda na ovim našim Balkanskim prostorima, posebno kada je Srbija u pitanju, pa je iz toga razloga ona na neki način idol i uzor mnogim mladim ženama, koje žele da nađu svoje mjesto na estradnoj sceni. Isto tako je za mnoge Ceca i oličenje kako jedna žena treba da se nosi ili ponaša u različitim situacijama, mada imaju i one osobe koje se baš i ne slažu sa time

Tako se povodom toga oglasio i nekadašnji Cecin prijatelj i modni kreator Saša Vidić, a zna se da njih dvoje u posljednje vrijeme nisu nikako u dobrim odnosima, a to je dokazao i ovaj posljednji komentar poznatog kreatora.

Nekada velika ljubav između folk Dive i kreatrora se pretvorila u pravi rat, a u svemu tome kreator najčešće ne bira riječi koje će uputiti svojoj nekada veoma bliskoj prijateljici. Ovoga puta se oglasio preko društvenih mreža i to uz široki spektar zaista pogrdnih riječi i uvreda, a aludirajući na Cecu i na njenu kćerku Anastasiju koje se ovih dana nalaze u Italiji, odnosno u Rimu, a njegov komentar je bio sljedeći:

” Šta urade srpske seljačine u Rimu. Pošalju selfi pored DiTrevi fontane koja je odavno deplasirana, no u svakom slučaju je veselo što pjevaš Romsku svadbu pored Rima. Čekamo slike sa nastupa” – napisao je Vidić na svom Instagram profilu.

Ceca se još nije oglasila povodom ovih Vidićevih komentara, već i dalje sa svojom kćerkom uživa u čarima vječnog grada, te ujedno posjećuje elitne restorane, i redovno mijenjajući svoje odjevne kombinacije

 

Oglasi – Advertisement