Novo

Srpkinja se udala za BOGATAŠA u Dubaiju: ONA sada živi SAN svake srpkinje, svi joj zavide BLGO NJOJ!

Mada nije znala ruski, a njezin trenutni suprug nije govorio engleski, to ih nije spriječilo da se odlično provedu na prvom sastanku.

Ova poznata influencerica Milica Polskaj privlači ogromnu pažnju svojim izgledom na društvenim mrežama, ali i svojim ekskluzivnim načinom života nakon udaje za bogatog Kazahstana, kojem vrlo vješto skriva njegov identitet.

Kako je sama rekla, u Dubai se preselila zbog posla gdje radi kao hostesa u klubu. Ali upoznala je svog budućeg muža koji ju je redovno iz dana u dan obasipao pažnjom i skupocjenim darovima i tako se njezin život potpuno promijenio.

“Nekada sam živjela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom od noćnih klubova gdje sam radila. Prvi put ga nisam htjela upoznati, jer je dva sata prije toga njegov prijatelj prišao meni kako bi se slikao sa mnom jer sam ja ipak poznata. Bio je ogroman i debeo i pred kraj je poslao prijatelja da me upozna, pa se prvo jedan prijatelj fotografirao, a onda je poslao drugog prijatelja” – rekla je Milica u videu na svom YouTube kanalu.

“Iduće noći ponovno sam ga srela u istom klubu. Držao je dvije čaše šampanjca i smijao se, a ja sam se malo i kratko zadržala s njim jer je bio lijep i zgodan. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, imao je sve što obožavam. Dala sam mu svoj telefonski broj sat vremena kasnije i tada smo se malo poigrali. Pozvao me sljedeći dan na sastanak, samo da bi mi otkrio da je rekao svom prijatelju: “Ona će roditi sina za mene” – dodala je sa osmijehom na licu.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement