Srpkinja dobila poklon iz Amerike od rodice, ovo je sramota: Kad je stigao na adresu, svi su zanijemili, ovo nisu očekivali!

0
12

Poklon za Božići rođendan koji je Karolina Kastelani poslala iz New Yorka svojoj rođaci u Old Beechey, prema njezinim riječima, stigla je bez stvari koju je ustvari spakovala!

Karolina se na svom Facebook profilu požalila da je na Božić i rođendan poslala paket u Srbiju s odjećom, obućom, igračkama i slatkišima namijenjenim rođaku. Prema njezinim riječima, kutija je vidno bila otvorena i ponovno prekrivena žutom poštom, a neki pokloni koje je spakirala nisu bili u njoj.

– Srećom, iz paketa su ukradene samo tri stvari, jer sam ostale spakirala prvo u komprimirane vakuumske vrećice iz kojih se zrak može izvući samo usisavačem. Pored te torbe bile su cipele u koje sam ubacila jedno kinder jaje i dva druga jaja upakirana u posebnu običnu vrećicu, koja su nestala. Bila je i igračka koja je također nedostajala – objašnjava Karolina za Blic. Još vjeruje da bi druge stvari vjerovatno bile ukradene da ih nije spakirala u vrećicu s vakuumom.

– Ne radi se o vrijednosti ukradenih stvari, već u principu. Kakva bi osoba trebala biti da bi ukrala nešto za dijete od dvije godine koje je bolesno i pokušava učiniti sve što mogu da nadoknadim da nisam s njom – pita se Caroline.

Zbog male vrijednosti predmeta koji nedostaju (oko 1.000 dinara), rekla je da ne želi “bakljati” i prijaviti slučaj. Srpska pošta potvrdila je njihov zahtjev.

“Nismo zaprimili nijedan zahtjev za paket iz međunarodnog prometa iz Amerike, bilo pismeno ili usmeno”, kažu oni, apelirajući na sve građane da se izravno obrate svojim klijentima ako imaju bilo kakav prigovor.

Loading..